Groepen

Voor groepen vanaf 25 personen hebben wij alvast een aantal arrangementen met een scherpe prijs voor u samengesteld.

PANNENKOEK ARRANGEMENT 1
Kopje tomatensoep en een pannenkoek naar keuze. € 21,50 p.p.

PANNENKOEK ARRANGEMENT 2
Pannenkoek naar keuze en een vanille-ijsje. € 21,50 p.p.

PANNENKOEK ARRANGEMENT 3
Kopje tomatensoep, pannenkoek naar keuze en een vanille-ijsje of kopje koffie
€ 26,50 p.p.

Voor zaterdag, zondag,- en feestdagen hebben De Koekenbakkers een vaste tijd voor de Pannenkoeken arrangementen. De arrangementen worden dan verzorgt tussen 12:00 uur en 16:30 uur.
De eindtijd van het gehele arrangement zal altijd 16:30 uur bedragen.
Per gezelschap ontvangt u 1 rekening.

Is dit niet het arrangement wat u zoekt? Dan maken wij graag met u een afspraak om alle andere mogelijkheden te bespreken.

Op basis van beschikbaarheid is het ook mogelijk om met uw gezelschap apart te zitten. Hiervoor gebruiken wij dagdelen van 12:00 tot 16:30 uur of van 17:00 tot 21:30 uur.

Feesten & Partijen

Uw feestelijke bijeenkomst met een eigen karakter en een sfeer die bij u past. Dat is wat u zoekt wanneer u een feest wilt geven.

De Koekenbakkers staat garant voor een gastvrije en sfeervolle beleving van uw dag. Een speciale verjaardag, koffietafel, jubileum, receptie of gezellige reünie wordt zeker een fijne herinnering, wanneer u dit gevierd heeft bij ons.

Bel ons gerust of kom langs om de vele mogelijkheden te bespreken, afhankelijk van uw wensen maken wij graag een voorstel op maat.
Van pannenkoek arrangement tot bubbels, voor een groot of klein gezelschap, wij heten u van harte welkom!

Zakelijk

Uw bijeenkomst, met of zonder pannenkoek, is bij ons tot in de puntjes verzorgd. Flexibiliteit en functionaliteit zijn onmisbaar om een bijeenkomst te doen slagen en u kunt zich onbezorgd focussen op datgene waarvoor u gekomen bent!

Onze accomodatie staat gratis tot uw beschikking vanaf 10 personen, voor uw vergadering, presentatie, training of workshop. De ruimte is sfeervol ingericht, heeft veel direct daglicht en een eigen ruime gratis parkeergelegenheid en WIFI.

Onze zaal kan voor een uur, een dagdeel of een hele dag gereserveerd worden, afhankelijk van uw gewenste opstelling en het aantal gasten van 10 tot 150, wij staan voor u klaar.

*4-uurs vergader arrangement € 25,00 p.p.:
-ontvangst met koffie en thee met lekkers
-plenaire zaal met opstelling naar keuze
-flipover en scherm
-onbeperkt verse koffie en thee, gekoeld water en mintjes
-lunch(kopje dagverse soep met twee belegde broodjes en een stuks fruit)

*8-uurs vergader arrangement € 40,00 p.p.:
-gelijk aan 4-uurs arrangement, uitgebreid met een keuze voor een extra warme snack

Indien gewenst zijn beide arrangementen geheel naar uw wensen uit te breiden met extra snackmoment, zoete of gezonde lekkernijen en diverse frisdranken of een goede (aangeklede) borrel.

De Koekenbakkers kenmerkt zich door een informele en gezellige sfeer waar ook uw bedrijfsfeest, jubilea, workshop, kerstborrel of presentatie uitstekend bij past. Wij maken graag een offerte op maat.