Kinderfeestje

Kom gezellig je kinderfeestje vieren bij De Koekenbakkers.

Samen met je vrienden pannenkoeken eten en de pannenkoeken mogen jullie zelf versieren met allemaal lekkere dingen die De Koekenbakkers voor jullie op tafel hebben gezet. Als toetje krijgen jullie een kinderijsje.

Jij en al jouw vrienden krijgen bij de pannenkoek “Kokkies”.  Met deze muntjes kunnen jullie een gave verrassing uitzoeken in het speelgoedwinkeltje van Kokkie.

De Koekenbakkers hebben buiten een grote speeltuin waar je je kan uitleven, binnen is er een speelhoek waar films gedraaid worden. Voor de allerkleinste is er een houten speelkeuken maar voor de grotere kinderen is er een hele grote speelzolder met een supergaaf speeltoestel en spelcomputers.

Jij bent jarig en De Koekenbakkers zorgen ervoor dat het een mega verjaardagsfeestje gaat worden!!

KINDERFEEST ARRANGEMENT:
(minimaal 8 kinderen)

 • Versierde stoel voor de jarige.
 • Vuurwerkfontein voor de jarige.
 • Onbeperkt ranja.
 • 1 Kinderpannenkoek die je zelf mag versieren.
 • 4 Kokkie muntjes voor de vriendjes/vriendinnetjes.
 • 10 Kokkie muntjes voor de jarige.
 • Kinderijsje met slagroom en discodip.
 • Kadootjes kopen in Kokkie’s Speelgoedwinkel.
 • Duur arrangement is 2 uur.
 • Uitnodigingen om uit te delen aan vriendjes/vriendinnetjes kan je gratis bij ons komen ophalen.
 • Ouders bestellen een pannenkoek van de menukaart
  (zit niet inbegrepen bij arrangement prijs)

Dit arrangement is alleen op basis van beschikbaar te boeken op:

Woensdag ,Donderdag & Vrijdag van 16:00 tot 18:00 uur.

Zaterdag van 12:00 tot 14:00 uur of van 14:30 tot 16:30 uur.

Per kind € 12,50

Telefonisch te reserveren via:
0413-292529

Koekenbakkers terras

Koekenbakkers kinderfeest

Rider Koekenbakkers

Word ridder in Kasteel Heeswijk

Omschrijving

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Leonardo de Geweldige, ridder in de Orde van Kasteel Heeswijk. Een naam om trots op te zijn, zeg dat wel! Het is namelijk niet niets om zo’n bijzondere riddernaam te veroveren. De opdracht was spannend, maar uiteindelijk lukte het me om de geheime kamers en gangen in het kasteel te vinden. Ook beklom ik de hoge toren van het kasteel en heb ik een ridderhelm gepast. Veiligheid gaat immers voor alles, ook bij de stoerste ridders. De kasteelvrouwe vertelde ons, ridders in opleiding, spannende verhalen en daarna vertrokken we met paard en wagen naar het pannenkoekenhuis. We aten een ridderpannenkoek, mijn zus een prinsessenpannenkoek en met een volle buik doken we de schatkamer in om iets leuks uit te zoeken. Het moment erna vergeet ik nooit meer: ik werd benoemd tot Leonardo de Geweldige. Die naam nemen ze me nooit meer af! En het kasteel? Daar zal ik altijd met een groot plezier aan terugdenken!

Wat ga je doen?

– Ontvangst in Kasteel Heeswijk
– Kasteel Speurtocht
Voor jonge speurders van 4 tot 8 jaar
Voor ervaren speurders vanaf 9 jaar
– Ontvangst in Pannenkoekenhuis
– Ridder- of Prinsessenpannenkoek versieren (naturel pannenkoek met een print in poedersuiker), inclusief onbeperkt Ranja en kinderijsje
– 4 muntjes om in de schatkamer van De Koekenbakkers zelf een verrassing uit te kunnen zoeken
– De kinderen kunnen verder gebruik maken de speelzolder met speelkooi en spelcomputers en bij mooi weer heeft het pannenkoekenhuis een eigen kasteel in de speeltuin die direct aan het terras is gelegen.

* Dit arrangement is mogelijk op woensdag, donderdag, vrijdag & zaterdag tot 15:00 te reserveren bij Kasteel Heeswijk.
zie www.kasteelheeswijk.nl  aansluitend is het pannenkoeken eten bij De Koekenbakkers.

Prijs per kind € 12,50
(Speurtocht € 8,00 wordt betaald bij Kasteel Heeswijk)

Speelzolder

De Koekenbakkers hebben een mega, grote, stoere speelzolder gemaakt van wel 100m2.
Op de speelzolder kan je rennen, springen, klimmen, klauteren, glijen en computeren. Ook leuk voor je kinderfeestje en daarna lekker smullen van een kinderpannenkoek.

Papa en mama kunnen gewoon in het restaurant blijven en via camera’s een oogje in het zeil houden.
Koekenbakkers speelzolder
Koekenbakkers speelzolder

Kokkie’s club

Voor alle Kids t/m 12 jaar.

Word lid van Kokkies Club en ontvang 14 dagen voordat je jarig bent een uitnodiging om je verjaardag te vieren bij Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers. Kom je dan eten met al je vriendjes, vriendinnetjes of met heel je familie dan staat er voor jou een versierde verjaardagsstoel klaar. Ook krijg je een heuse vuurwerkfontein op je pannenkoek en 25 Kokkies als verjaardagskado. Deze ‘Kokkies’ zijn muntjes waarmee je een gave verrassing kan uitzoeken in het speelgoedwinkeltje van Kokkie.

Je kunt je feestje natuurlijk vieren op de dag dat je jarig bent, lukt dit niet, dan mag je ook de week VOOR of NA dat je jarig bent geweest langs komen. Laat je even weten dat je komt dan zorgen wij ervoor dat je verjaardagstoel voor je klaar staat.

Papa’s, Mama’s, opa’s en Oma’s

Wij houden u graag op de hoogte van alle acties en activiteiten van Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers. U hebt altijd de mogelijkheid om uw e-mailadres uit ons bestand te verwijderen. De verkregen informatie wordt alleen door De Koekenbakkers gebruikt.

Kokkie's club